Platio voznu kartu nakon 60 godina kašnjenja

Manojlo Latković iz Zrenjanina svoje putovanje vozom, koje je obavio pre skoro 60 godina, tek je sada platio.
Manojlo Latković iz Zrenjanina svoje putovanje vozom, koje je obavio pre skoro 60 godina, tek je sada platio.

Latković je, uz novac, direktoru Železnica Srbije poslao i pismo u kojem mu je objasnio kako se u decembru 1959. godine švercovao u vozu jer nije imao novca. Kako mu se život bliži kraju odlučio je da ne želi nikome da sotane dužan i platio vožnju.

Iako su mu Železnice Srbije htele vratiti novac, jer je obaveza plaćanja zastarela, Milovan ga ni pod koju cenu nije želeo primiti natrag.
  • l

    08.08.2011 14:35
    Da je vest od negde drugde, već bi bilo komentara kako se to kod nas nikada ne bi dogodilo!
  • the lalosh

    06.08.2011 12:26
    Voz? Šta je to?
    Imam rođake u SU kojima je to najjeftinije prevozno sredstvo do NS. Put traje verovali ili ne u proseku oko 3 sata! Al ono od 2,5 do 3,5 sata. Ispod 2,5 sata nikad! Mislim da je nekad fijaker brže išao. I to ne onaj sportski, već redovan :)
  • Aleksandar

    06.08.2011 11:07
    Jod kad bi
    Kada bi i zeleznice Srbije platile sve dugove onda bi to bio kompletan dogadjaj. Ovako, lepo je sto covek ne zeli nikome da duguje, ali sta to vredi ostalima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.