Er Srbija: Otkazuju se pojedini letovi za London

Er Srbija je otkazala popodnevne letove subotom i nedeljom tokom jula, počev od 9. jula, između Beograda i Londona.
Er Srbija: Otkazuju se pojedini letovi za London
Foto: 021.rs (arhiva)
Letovi se otkazuju zbog najave sa londonskog aerodroma Hitrou da opsluživanje popodnevnih letova vikendom u narednom periodu neće biti moguće.

I ovog vikenda, kao i prethodnih, očekuje se veoma teška situacija na aerodromu Hitrou kada je reč o prihvatu i otpremi putnika, prtljaga i aviona, navedeno je u saopštenju Er Srbije.

Zbog smanjenog obima usluga na tom aerodromu izazvanog nedovoljnim brojem zaposlenih, Er Srbija je otkazala današnji drugi, odnosno popodnevni, let između Beograda i Londona, a posledično i povratni let.
 
Sutrašnji (nedelja, 3. jul) popodnevni let iz Beograda za London, Er Srbija će morati da obavi, i pored najava u vezi sa otežanim opsluživanjem aviona na aerodromu Hitrou, zbog toga što je uslovljena mogućnošću da u suprotnom izgubi istorijski slot - pravo sletanja na Hitrou u određeno vreme. 
 
Kako bi umanjila negativan efekat pomenutih ograničenja i u što manjoj meri poremetila planove putovanja svojih putnika, Er Srbija čini sve što je u njenoj moći da se pomenuti let obavi, uz određena prilagođavanja.
 
To znači da će na tom sutrašnjem letu za London biti moguće putovati isključivo sa ručnim prtljagom, dok registracija i prihvat predatog prtljaga neće biti mogući.
 
Zbog specifičnosti situacije, kompanija će po izuzetku omogućiti odstupanja od standardnog ograničenja težine od osam kilograma.
 
Na povratnom letu iz Londona prevoz putnika neće biti moguć, te je kompanija, kako navode, prinuđena da taj let otkaže.
  • neb

    02.07.2022 16:29
    ovaj sin dragan (do duše ćirilični) naučio da mrzi i to je to..... naravno , nema pojma o istoriji ali mržnja je mržnja, jel tako?

    jadno i bedno, šta misliš da tebe , tvoj narod i tvoju decu neko naziva leglom zla, da li bi ti bilo prijatno?

    drž se ti derane svoje parohije nisi ti ni zaslužio da vidiš sveta, civilizovanog!!!
  • Hm

    02.07.2022 16:28
    Neka. Ako ne moramo da putujemo avionom bolje i ne polaziti ovog leta. Sva steća pa je EU počela da liberalizuje voznu mrežu pa ima sve više i više noćnih vozova sa jedne strane Evrope na drugu pa i treću. Samo tu treba putovati bez vrednih stvari.
  • Lala

    02.07.2022 16:09
    Haha
    Usrali se od Rusa da nezveknu koju na ostrvo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.