Avio-kompanija stavila roditelje i jednogodišnje dete na odvojene letove, tvrdili da nisu pogrešili

Avio-kompanija "Kvantas" uništila je odmor mladog australijskog bračnog para kada je njihovu jednogodišnju ćerku htela da odvoji od njih i stavi je na drugi let.
Avio-kompanija stavila roditelje i jednogodišnje dete na odvojene letove, tvrdili da nisu pogrešili
Foto: Pixabay

Stefani i Endrju Brejem putovali su Evropom kada ih je "Kvantas" obavestio da je promenjen termin njihovom povratnom letu.

Međutim, kada su proverili novi termin, videli su da njihova ćerkica smeštena na odvojeni let.

Brejemovi su onda morali da provedu 20 časova čekajući da im neko iz "Kvantasa" odgovori na poziv, a kada se to konačno dogodilo iz kompanije su odbili da preuzmu odgovornost za grešku.
 
"Rekli su nam da nije bilo nikakve greške jer su joj rezervisali kartu. Od početka su odbijali bilo kakvu odgovornost. To vam je 'Kvantas'", rekla je Stefani Brejem.
 
"Tokom 24 sata, proveli smo 20 sati, 47 minuta i 13 sekundi telefonirajući. Obavili smo 55 poziva kada su konačno pristali da nas sve troje zajedno stave na novi povratni let", dodala je Stefani.
 
Da čitava situacija bude još gora, novi let koji su im zakazali bio je čak 12 dana kasnije od prvobitno planiranog datuma za povratak. Brejemovi su u tom trenutku bili u Rimu i morali su da se snađu za smeštaj u italijanskoj prestonici.
 
Tek nakon šest dodatnih dana u Rimu, neko iz "Kvantasa" ih je ponovo kontaktirao i ponudio kompenzaciju od 200 australijskih dolara za smeštaj po danu.
 
U kasnijem saopštenju, "Kvantas" se "duboko izvinio" porodici Brejem, objašnjavajući da je zbog administrativne greške njihovo dete stavljeno na odvojeni let.
  • ...

    31.07.2022 05:00
    Mogu ja da prihvatim i administrativnu gresku, ali njihovi naknadni postupci su idiotski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.