Svih 100.000 vaučera za putovanja u Srbiji podeljeno za dva dana

Za samo dva dana podeljeno je svih 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji, rekao je ministar turizma i omladine Husein Memić.
Svih 100.000 vaučera za putovanja u Srbiji podeljeno za dva dana
Foto: Pixabay

Kako je istakao, ovo je godina u kojoj su građani pokazali do sada ubedljivo najveće interesovanje za vaučere, koji su vrednosti do 5.000 dinara i koji mogu da se koriste u, za sada, oko 3.000 ugostiteljskih lokala.

Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni sa primanjima koja ne prelaze 70.000 dinara mesečno, vojni invalidi i druge kategorije.

"Očekujemo da će i ove godine biti oboreni svi rekordi u broju domaćih gostiju na destinacijama u celoj zemlji", rekao je Memić.

  • Sremica

    06.01.2023 18:37
    Sprega je sprega
    Uigrana ekipa ugostitelja sa rodbinom,prijateljima i proslogodisnjim gostima.Najavljen dan prijave,a rezervacije vec pripremljene.Tako je sve sto organizuje ova vlast.Tako jedni te isti penzioneri idu u banje,a tek cete videti igru 'Uzmi racun i pobedi'
  • Zla...

    06.01.2023 13:07
    Naravno...
    ... mnogi su se izveštili i uigrali. Brzi prsti, što bi se reklo.
    Zar ne bi bilo poštenije da vaučere ne mogu dobiti iste osobe baš svake godine uzastopce, nego na drugu - treću godinu?
    Ima još poštenog sveta koji bi da koristi vaučer, a ne uspeva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.