Avio-kompanija testira "zonu samo za odrasle"

Evropski avio-prevoznik testira novu opciju - zone samo za odrasle.
Avio-kompanija testira "zonu samo za odrasle"
Foto: Pixabay
Kasnije ove godine "Corendon Dutch Airlines" testiraće opciju u kojoj odrasli bez dece mogu da sede u odvojenom delu aviona, dalje od porodica s decom. Testiranje počinje 3. novembra na letovima od Amsterdama do karipskog ostrva Kurakao, piše "The Independent".
Zona za odrasle imaće 102 sedišta u prednjem delu aviona. Biće odvojena od ostatka aviona zidovima i zavesama kako bi, kaže avio-kompanija, stvorili "zaštićeno okruženje koje doprinosi mirnom i opuštenom letu". 
Kažu kako će ove zone imati pozitivan efekat i na roditelje male dece jer ako dete zaplače neće morati da se brinu sedi li u blizini osoba kojoj to smeta. 
 
Međutim, zona za odrasle dodatno se naplaćuje. Kako bi bili sigurni da su smešteni u delu aviona svi stariji od 16 godina, rezervaciju sedišta u toj zoni putnici će morati da plate dodatnih 45 evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja