"Srbija voz": Nedeljom duplo više vagona na liniji Prijepolje-Beograd

"Srbija voz" pojačava sastav voza na relaciji Prijepolje-Beograd, na kojoj će ubuduće nedeljom saobraćati dupli vozovi koji će u sastavu imati dve spojene garniture.
"Srbija voz": Nedeljom duplo više vagona na liniji Prijepolje-Beograd
Foto: Pixabay
Kako se navodi u saopštenju "Srbija voza", kompanija se odlučila na to s obzirom na to da se nedeljom na toj liniji uvek traži karta više.
Taj voz iz Prijepolja polazi u 11.50 časova, iz Užica u 15.20 sati, a dolazak u stanicu "Beograd centar" po redu vožnje je u 19.04.
"Sigurni smo da će i dupli voz koji će nedeljom prevoziti putnike iz Prijepolja za Beograd biti ispunjen do poslednjeg mesta", rekao je v.d. direktor "Srbija voza" Ivan Bulajić.
 
Kako navodi "Srbija voz", karte su dostupne putem mobilne aplikacije ili veb-sajta Srbija Voza, gde se putnici mogu i informisati o redu vožnje, kao i na blagajnama i kartomatima.
  • Bobi

    23.10.2023 08:32
    Čudo u Šarganu
    Mnogo studenata koristi liniju. Komfornije je, a verovatno i jeftinije od autobusa. Svi će oni mahom otići u inostranstvo posle studija da stranim državama zaradjuju visok standard, a naš narod ulaže novac od poreza i rada u njihovo obrazovanje! Treba doneti zakon o zabrani zapošljavanja fakultetlija u inostranstvu da bi se poboljšavao srpski standard. A sve uz zakon da poslodavci apsolutno poštuju zakon o radu i zakon o ponašanju i ophođenju u javnom prostoru! Bez drskosti, prostakluka, vređanja, povišenog tona, agresije i nasilja pogotovo! Kazna za najmanje kršenje 2 godine strogog zatvora bez mogućnosti pomilovanja uz strogi nadzor naroda da li se kazna u potpunosti sprovodi.
  • Zemlja čudesa

    22.10.2023 22:21
    Kad navale Beograđani kući...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja