Zbog greške avio-kompanije umesto na Majorku stigle na Menorku

Dve starije Britanke iznele su oštre kritike na račun avio-kompanije Jet2 pošto im se odmor pretvorio u noćnu moru jer su zbog propusta prevoznika greškom stigle na ostrvo Menorka umesto na Majorku.
Zbog greške avio-kompanije umesto na Majorku stigle na Menorku
Foto: Pexels
Greška se dogodila i pored toga što su im karte prilikom ukrcavanja proverene više puta, prenosi britanski tabloid Miror.
Linda Trestrail (69) i Vendi Rasel (71) primetile su grešku tek kada je pilot najavio sletanje na Menorku.
Britanska niskotarifna kompanija Jet2 se izvinila zbog propusta navodeći da je u pitanju "ljudska greška" i problem sa uslugama specijalne pomoći na aerodromu Bristol.
 
Međutim, dve žene su ogorčene zbog niza propusta sa kojima su se suočile i tvrde da nisu dobile nikakvu kompenzaciju.
 
"Čujete o torbama koje odlaze na pogrešne letove, ali ne i o ljudima. Razlog zašto smo rezervisali Majorku je zbog kratkog leta, znale smo da nam mobilnost nije dobra pa nismo želele dugo putovanje", rekla je Linda.
  • Ranko

    30.04.2024 22:08
    Tako i ja, krenuo u ekonomskog tigra zlatnog doba, a stigao u Srbiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.