Er Srbije leti na relaciji Beograd-Pula

Avio-kompanija Er Srbija uvela je danas novu letnju liniju između Beograda i Pule, sa tri leta nedeljno.

Avio-kompanija Er Srbija uvela je danas novu letnju liniju između Beograda i Pule, sa tri leta nedeljno.

Kako je saopštio srpski avio-prevoznik, ovo je treća letnja destinacija na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored već popularnih destinacija za odmor, Dubrovnika i Splita.

Letovi na liniji Beograd-Pula će biti obavljani avionom ATR 72 u periodu od 19. juna do 21. septembra.

Letovi Er Srbije iz Beograda za Pulu biće utorkom i četvrtkom u 12,50 časova i nedeljom u 13,45 časova. Dolazak u Pulu utorkom i četvrkom je u 14,20 a nedeljom u 15,15 sati.

Istim danima su predviđeni i letovi iz Pule ka Beogradu, i to utorkom i četvrtkom s polaskom u 14,50 sati a dolazak na Aerodrom "Nikola Tesla" je u 16,15 h, dok je vreme poletanja u nedelju 15,45 časova a sletanje u srpsku prestonicu u 17,10 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.