FOTO: Hendikepirana mačka s bolovima brine o svojim mačićima

O neverovatnom majčinskom podvigu ove mačke ovih dana govori ceo svet.
Naime, ova maca slučajno je ušetala u dvorište u kojem nije bila dobrodošla i tu se omacila. Čovek koji živi na ovom posedu ju je, čim je ugledao nezvanog gosta, uhvatio za rep i bacio ispod prikolice. 
 
Po male mačiće došlo je udruženje za zaštitu životinja i odvelo ih u svoje sklonište jer su pretpostavili da je majka-mačka podlegla povredama. Sledećeg dana volontere udruženja sačekalo je neverovatno iznenađenje.
 
Majka-mačka se nekako uspravila na prednje noge, vukući svoje paralizovane zadnje noge i došla do mesta na kojem je poslednji put videla svoje mačiće. 
 
 
Volonteri su pozvani da dođu i odmah preuzmu i nju. Nažalost, mačka će do kraja života živeti sa invaliditetom, jer veterinari nisu uspeli da spasu njene zadnje noge. 
 
Vlasnik skloništa Svajers Gili će je udomiti, jer se o njoj mora brinuti sa mnogo pažnje. Naime, maca više ne može da obavlja nuždu sama, pa joj je potrebna stalna veterinarska nega. Uskoro će dobiti i kolica pomoću kojih će se lakše kretati.
 
Muškarac koji ju je povredio je u međuvremenu uhapšen. 
 
Mačka koja je dobila ime Princes i dalje se stara o svojim mačićima, uprkos bolovima koje konstantno trpi. 
 
 
"Izgleda da su joj njeni mališani i dali snagu i volju da se bori za život", rekao je Svajers.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Naučnici uspeli da kloniraju tibetanske koze

Kineski naučnici prvi put su klonirali tibetanske koze, koje su, uz jakove, konje i ovce, važna komercijalna stoka stanovnika Tibetanske visoravni, ali čija se rasa poslednjih godina degenerisala.