Crna mačka zaštita od negativnosti

Smeta vam nekada kad se mačka mota oko vaših nogu?
Nemojte je odbijati, ako je odgurnete, možda lišite sebe pozitivne energije koju mačka želi da vam da.
 
Sa mačkama ne postoji drugi put. Mačke su zaštitnici domaćinstva u kojem žive, štite dom od zlih duhova, veruje se od davnina. Područje koje mačka smatra svojim, blagosloveno je pozitivnom aurom. Po predanju, njeno prisustvo pomaže čak i kad se neko useli u staru kuću u kojoj je već neko ranije živio. Kada mačka pronađe zle duhove u kući, po tvrdnjama poznavalaca magije, ona pokušava da utvrdi njihove namere, a zatim te duhove uklanja iz kuće u potpunosti, uz pomoć svoje sposobnosti.
 
Veruje se da mačka pomaže u zaštiti od negativnih uticaja, pa treba da u njenom društvu uživaju svi oni koji sumnjaju da im preti opasnost od nečega, strahuju od uroka ili se susreću suviše često s nekim za koga ih vežu negativna osećanja. Savet je da mačku mazite obema rukama, milujete joj levu šapu i nastavite tako sve do repa.
 
Mačke su kanali kroz koje se prenosi kosmička energija i oni mogu dovesti veliku količinu pozitivne energije u dom i okolinu ljudi. Mačke biraju geopatogenu zonu u kući u kojoj žive. Te zone su mesta gde teku velike količine negativne energije. U Rusiji postoji ritual gde se nakon useljenja, pusti mačka u kuću. Ukoliko se radi o staroj kući, mačka će eliminisati negativnu energiju koje su ostavili prethodni vlasnici i privući snažnu, čistu energiju u kuću.
 
Veruje se da crne mačke apsorbuju negativnost, a persijske iscjeljuju.
  • 26.12.2016 23:52
    Vaistinu štite :)
  • danica ns

    26.12.2016 22:52
    Tekst je malo ekscentrican, ali osim toga macke zaista donose pozitivnu energiju u kucu. Divne su, a mojem srcu posebno bliske crne macke. Obozavam ih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.