FOTO: Maltezer doneo uplakanoj vlasnici maramicu

Lavlejs je maltezer koji živi sa svojom vlasnicom Mejrelin Fan u Kaliforniji.
Lavlejs je čula kako njena vlasnica i najbolja prijateljica plače. "Gledala sam seriju. U jednom trenutku postalo je emotivno i počele su da mi cure suze. Lavlejs je to čula i donela mi je maramicu!", kaže Mejrelin.
 
Kako kaže, njen pas uvek je tu da je oraspoloži, a ovo nije prvi put da joj pomaže kada je "teško". "Ne znam ni da li je razumela da plačem, da sam tužna, ili je samo htela da mi donese maramicu da se igramo. U svakom slučaju, pomoć mi je dobro došla i hvala joj na brižnom gestu", kroz smeh kaže mlada vlasnica ovog slatkog psa iz Kalifornije.
 
 
Dodaje da joj se posle objave ovog gesta javilo još ljudi čiji ljubimci su postupili isto ili slično - dokaz da su životinje, a naročito psi, zaista naši najbolji prijatelji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.