VIDEO: Snimak koji je zbunio ljude širom sveta

Video koji se pojavio na internetu i neverovatnom brzinom obišao svet prikazuje neobičan događaj koji ni naučnici nisu mogli da objasne.
Naime, na snimku se vidi grupa ćurki koja je okupirala ulicu i kruži oko tela mrtve mačke. 
 
Postoji i teorija da su ćurke izvele "slavljenički ritual" oko mačke koja ih je možda terorisala. 
 
Američki biolog Alan Krakaur smatra da se možda radi "inspekciji predatora". Kod ptica je, naime, primećeno da ponekad životinje koje su niži nivo u sistemu ishrane izlaze ispred predatora kako bi mu pokazale da su ga opazile zbog čega on nekad odustane od svojih namera.
 
  • Tošinovski

    04.03.2017 12:13
    Dino world
    Ja ne verujem da se mačke hrane ćurkama niti da jedu njihova jaja, sad za ćuriće male nisam siguran. A da nije reč o nekom od ostvarenja Stivena Spilberga jer mi ove ćurke liče na dinosoauruse?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.