Žirafa ubila snimatelja u rezervatu

Žirafa je ubila južnoafričkog reditelja koji je snimao film u rezervatu prirode severozapadno od Johanesburga.
Žirafa ubila snimatelja u rezervatu
Foto: Pixabay
Reditelj Karlos Karvaljo snimao je u sredu film na farmi "Glen Afrik" kada je, kako je saopšteno, "imao fatalan susret sa žirafom".
 
Karvaljo se nalazio pored žirafe kada je ona zamahnula vratom i oborila ga. Prebačen je u bolnicu, ali je iste noći umro od povreda.
 
"Glen Afrik" putem svog sajta obećava turistima da "mogu prići veoma blizu velikom broju divljih stanovnika".
 
Na toj lokaciji snimana je britanska serija "Divlji u srcu" (Wild at Heart), a obilazak lokacija snimanja jedna je od turističkih ponuda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Vrane mogu da broje naglas

Naučnici su otkrili da vrane mogu da "broje" naglas, odnosno da svesno grakću određeni broj puta kao odgovor na vizuelne i slušne stimuluse.

Devet najagresivnijih rasa pasa na svetu

Određene rase pasa sklone su agresivnom ponašanju, zbog čega se ne preporučuju neiskusnim vlasnicima koji nemaju dovoljno vremena za dresuru i socijalizaciju.