FOTO: Ulična mačka u Turskoj, teška više od 19 kilograma, mora na dijetu

Mačka od sedam godina, teška 19,2 kilograma u pronađena je u Izmiru, u Turskoj i biće podvrgnuta strogoj dijeti.
Iz Uprave za veterinarske poslove u opštini Karsijaka saopšteno je da je mačka hranjena na ulici i da se zbog kilograma otežano kretala zbog čega je smeštena na jednu polikliniku.
 
Urađen je zdravstveni pregled, a mačka je uvrštena u program za gubljenje kilograma.
 
 
S obzirom da su stres i gojaznost usko povezani, za mačku je posebno dizajniran kavez u kojem će moći nesmetano da se kreće.
 
Ona je, zahvaljujući programu, već u prvih sedam dana tokom lečenja počela da gubi na težini, a tu će ostati sve dok ne ozdravi.
  • fetket

    07.08.2018 05:24
    @veki
    Kod nas bi ga pojeli. Napravili maciju salamu i stavili u sendvic za neki novi skup podrske naprednog otvaranja pesackog prelaza u njivi.
    Sto deblja macka to veca pljacka.

    Salu na stranu, macak mora na nutri bulet dijetu ili da ga usvoji Maja Volk.
  • Veki

    06.08.2018 19:28
    ya Bill
    Pogledaj film pa onda komentarisi. Njihove macke ne jedu iz kontejnera, nego ih oni toliko vole da ih hrane po ulicama Istambula, one su slobodne nisu niciji kucni ljubimci.
  • Bill

    06.08.2018 09:37
    Veki, nije stvar samo u ljubavi. Stvar je i u ntome da li u kontejnerima ista preostane za ulicne macke...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.