VIDEO: Stado krava "uhapsilo" lopova u bekstvu

Stado krava pomoglo je policajcima iz Sanforda, na Floridi, da uhapse kradljivca automobila početkom ove nedelje.
Akcija potere snimljena je iz helikoptera. Snimci koje je objavila kancelarija šerifa okruga Seminola pokazuju ženu koja je bila za volanom ukradenog terenca kako udara u saobraćajni znak, a zatim istrčava iz automobila i beži u polje kako bi izbegla poteru. 
 
Kad je osumnjičena, koju je policija identifikovala kao Džejmi Jang, potrčala preko pašnjaka, stado krava je krenulo za njom. "Krave su pružile policiji veliku pomoć tako što su pratile i više puta locirale osumnjičenu, koja je pobegla na njihovu teritoriju", navela je šerifova kancelarija u opisu snimka. 
 
"Velika grupa krava prati osumnjičenu. Izgleda da će je napasti… Ako ugledate veliku grupu krava, one je bukvalno prate i jure", govori vozač helikoptera tokom potere. Policajci su "priskočili u pomoć" i uhapsili Jangovu. 
 
Vlasnik goveda Ričard Kondracki kaže da je ona najverovatnije uplašila stoku. 
 
"Uspaničile su se, bile su nervozne. Nisu je poznavale i nisu znale da li će povrediti njih ili im oteti telad. Ne smete se šaliti sa životinjama, bilo da su krave, slonovi ili mačke. Ne šalite se sa njihovim bebama", rekao Kondracki. 
 
Jangova je uhapšena kad su je policajci pronašli skrivenu u grmu. Ona i njena saučesnica Dženifer Kaufman optužene su za posedovanje droge, opiranje hapšenju, nezakonit upad na posed i krađu.
 
  • Superhimen

    11.08.2018 16:58
    Guca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.