FOTO: Nemačka policija "privela" vevericu zbog maltretiranja muškarca

Nemačka policija je pozvana da interveniše jer je mladunče veverice jurilo jednog čoveka u gradu Karlsrueu na jugozapadu Nemačke.
Policajci su po dolasku na lice mesta primetili da je u toku "terorisanje" glodara nad pozivaocem. Veverica je "privedena" nakon što je iznenada zaspala.
 
Glodar je postao nova maskota policije i dobio je ime "Karl-Fridrih". Poznato je da veverice prilaze ljudima ukoliko su gladne ili ugrožene.
 
Portparol policije Kristina Krenc rekla je britanskom dnevniku "Gardijan" da veverice koje ostanu bez majki pažnju preusmere na drugu osobu.
 
"To može biti zastrašujuće i pozivalac se sigurno osećao ugroženim", kazala je Krencova.
 
  • Cipiripi

    12.08.2018 00:00
    Mali Cipiripi :)))
  • Alvin

    11.08.2018 21:39
    Ko je ovde lud?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.