Ajkula napala ribolovca u Rusiji

Ajkula je pokušala da napadne takmičara u šampionatu podvodnog ribolova kopljem u gradu Vladivostoku u Rusiji, saopštio je direktor Federacije za podvodne sportove primorskog regiona Rusije Dmitrij Anaškim.
Ajkula napala ribolovca u Rusiji
Foto: Pixabay
Incident se dogodio u zalivu Petar Veliki nedaleko od Vladivostoka, gde se takmičenje održava, na dubini od 45 metara.
 
"Takmičar i učesnik Aleksandar Širin ranio je ribu koju je ajkula jurila. Širin je pokušao da uzme ribu od ajkule, gurajući je perajima (ronilačkim)", rekao je Anaškin. U tom trenutku ajkula je zagrizla peraje i počela da se bori sa Širinom za ribu.
 
Agencija navodi da je ajkula imala oko 2,5 metara, a da je uplašio čamac koji je prolazio u neposrednoj blizini.
 
Širin nije zadobio povrede, a Anaškin kaže da su ovakvi incidenti izuzetno retki i da ih je nemoguće predvideti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Italija zabranjuje jogu sa štencima

Italijansko ministarstvo zdravlja zabranilo je časove joge sa štencima, rekavši da bi u njoj trebalo da učestvuju samo odrasli psi kako bi se zaštitilo zdravlje životinja, kao i sigurnost polaznika.

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.