Meštani sela traktorom do smrti gazili tigra

Meštani sela na severu Indije gazili su tigra traktorom do smrti nakon što je ubio jednog muškarca, saopštili su danas zvaničnici.
Meštani sela traktorom do smrti gazili tigra
Foto: Pixabay
Zvaničnik šumske službe izjavio je da su meštani okružili tigra nakon što je ubio muškarca koji je radio na njivi u nedelju uveče, a kada je tigar pokušao da pobegne, oni su ga pregazili traktorom.
 
Seljani su rekli i da je isti tigar ranio mladića u napadu pre 10 dana.
 
Kako se navodi, budući da je ubijanje tigrova zabranjeno u zaštićenim oblastima, ceo slučaj će ispitati policija.
 
Pre nekoliko dana u Indiji je ubijena tigrica za koju je na osnovu DNK analize utvrđeno da je u poslednje dve godine usmrtila 13 osoba, a koju su lovci namamili uz pomoć parfema.
  • l00d

    05.11.2018 19:21
    Supersila 2020
  • Ja

    05.11.2018 17:36
    Memorijs
    Divljaci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.