VIDEO: Divlji vepar u centru Šapca

Nešto posle 13 časova, na centralnim ulicama Šapca, pojavio se divlji vepar, a građani su se u strahu od njega sklanjali u obližnje kafiće, restorane, radnje i zgrade.
VIDEO: Divlji vepar u centru Šapca
Foto: Pixabay
Prema navodima očevidaca, ova divlja životinja je došla iz Srema i, pošto je preplivala reku Savu, do centra grada je stigla ulicom koja od obale Save vodi do centralne gradske zone.
 
Policija je obaveštena o slučaju i radi na pronalaženju ove divlje životinje, ali još uvek nije jasno gde se ovaj vepar trenutno nalazi.
 
  • Veki

    18.11.2018 20:21
    Još uvek nije jasno gde se ovaj vepar nalazi? Ha ha beži što dalje od ljudi!!!
  • miki21

    18.11.2018 15:18
    Sremac
    Sremac u preventivnoj odbrani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.