Slon ubijen zbog kljova u Kambodži, ostalo ih manje od 500

Vlasti Kambodže u stanju su uzbune posle ubistva još jednog divljeg slona, životinje čija se populacija u toj zemlji spustila ispod 500 primeraka.
 Slon ubijen zbog kljova u Kambodži, ostalo ih manje od 500
Foto: Pixabay
Portparol kambodžanskog ministra životne sredine Net Peaktra rekao je japanskoj agenciji Kjodo da vlasti istražuju slučaj pošto je mužjak slona pronađen mrtav u nedelju u rezervatu divljih životinja u istočnoj pokrajini Mondulkirit.
 
Peaktra je kazao da je slon, kojem su odsečene kljove i rep, ubijen deset dana pre toga metkom kućne izrade koji je verovatno bio umočen u otrov.
 
Navodi se da su lokalni seljani žalili što slonovi upadaju na farme i uništavaju letinu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.