Tukao slona, životinja legla na njega i ubila ga

Arun Panikar, 40-godišnji čuvar slonova u Indiji, preminuo je nakon što je slon, kojeg je udarao i naređivao mu da legne - legao na njega i ubio ga.
Tukao slona, životinja legla na njega i ubila ga
Foto: Screenshot
Arun je radio kao tzv. mahut - osoba koja radi, jaše i "brine" se o slonovima. Navodno, životinja koja ga je ubila bila je u vlasništvu lokalne fondacije koja pomaže rad bolnice.
 
Arun je pokušao da natera slona da legne, da mu opere leđa, ali životinja nije slušala naređenja. U pokušaju da ga natera na poslušnost, počeo je da tuče slona štapom.
 
Zaneo se i postajao sve agresivniji, a onda je pao ispod slona baš kada je životinja odlučila da legne.
  • Drago

    09.03.2019 04:45
    Bravo
    Pametna zivotinja sto da trpi batine zbog jedne budale i nasilnika, svaka cast, surla mu se pozlatila
  • Novosadjan

    06.03.2019 13:31
    E ako je
  • Миодраг

    06.03.2019 08:35
    Слоница
    То се зове "инстант карма".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.