VIDEO: Žena se odbranila od polarnog medveda uz pomoć metle i đubrovnika

Kamere su zabeležile kako je čistačica uspela da se odbrani od polarnog medveda koristeći samo metlu i lopaticu za smeće.
 VIDEO: Žena se odbranila od polarnog medveda uz pomoć metle i đubrovnika
Foto: Pixabay
Video je snimljen u moskovskom zoološkom vrtu, a prikazuje dve radnice kako čiste nastambu polarnog medveda u koju odjednom ulazi i njen stanovnik. 
 
Medved je odmah krenuo prema jednoj radnici koja je, srećom, uspela brzo da se snađe pa je, bez naglih pokreta i panike, između sebe i medveda postavila metlu. On je ponovo pokušao da joj se približi, ali čini se da se ipak bojao metle. 
 
Čistačica je polako, ne okrećući mu leđa i sve vreme ispred sebe držeći metlu i lopaticu, uspela da se približi vratima, te su i ona i koleginica, koja je u međuvremenu medvedu pokušala da odvrati pažnju, uspele da stignu na sigurno. 
 
"Dejli mejl" prenosi da su se ruski mediji raspisali o propustu u osiguranju zbog kojeg je medved uopšte mogao da uđe u deo koji se čistio, a zoološki vrt za sada nije ponudio nikakvo objašnjenje. 
 
  • Trutuka

    03.07.2019 20:56
    xx
    A kako oni da se odbrane od nas ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.