VIDEO: Mučio zmiju pa mu ona uzvratila

Mladić koji je zadirkivao zmiju prema mnogima dobio je upravo ono što je tražio - zmija ga je ugrizla za glavu, pokazuje snimak koji kruži društvenim mrežama.
Na snimku se vidi mlađi muškarac koji u rukama drži zmiju i više puta joj duva u lice, unatoč tome što je ona sve više uznemirena. Nakon što je nastavio sa svojim nasilničkim ponašanjem, doneo je glupu odluku da stavi zmiju na glavu.
 
Međutim, to mu se vrlo brzo obilo o glavu, i to bukvalno, kao što se vidi na snimku koji je objavljen na Fejsbuk stranici Reptile Hunter.
 
Veruje se da nije bila u pitanju otrovnica.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.