Uhvaćen piton od četiri metra u dvorištu zgrade, težak 33 kilograma

U dvorištu stambene zgrade u Južnoafričkoj Republici uhvaćen je piton dug četiri metra i težak 33 kilograma.
Meštani zgrade prijavili su slučaj nadležnoj službi u gradu Balito, a timu Organizacije za zaštitu životinja "KwaZulu-Natal" trebalo je šest sati da zmiju izvuku iz rupe u koju se sakrila.
 
Član tima krotitelja Nik Evans objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se vidi kako trojica muškaraca s velikim naporom nose uhvaćenu zmiju.
 
Evans je napisao kako je pregledom utvrđeno da je reč o ženki pitona koja je u periodu polaganja jaja.
 
"Uvek me raduje susret s pitonima, ali znam da se mnogim ljudima takva situacija ne sviđa", napisao je Evans uz fotografiju. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Vrane mogu da broje naglas

Naučnici su otkrili da vrane mogu da "broje" naglas, odnosno da svesno grakću određeni broj puta kao odgovor na vizuelne i slušne stimuluse.

Devet najagresivnijih rasa pasa na svetu

Određene rase pasa sklone su agresivnom ponašanju, zbog čega se ne preporučuju neiskusnim vlasnicima koji nemaju dovoljno vremena za dresuru i socijalizaciju.