Parničenje oko nevernog mačka vlasnike i njihovu komšinicu koštalo 20.000 funti

Britanska psihoterapeutkinja, vlasnica crno-belog mačka sklonog skitnji, potrošila je hiljade funti na sudski spor protiv komšinice koju je posećivao i kod koje se hranio neverni Ozi.
Parničenje oko nevernog mačka vlasnike i njihovu komšinicu koštalo 20.000 funti
Foto: Pixabay
Svaki put kad bi se vratio iz skitnje u svoj dom u četvrti Brekenberi Vildž u Londonu, Ozi nije bio iscrpljen, već naprotiv, vraćao se punog stomaka i svilenaste dlake, pišu britanski dnevnici.
 
Vlasnicima je teško padala mačkova nevera, pa su kupili ogrlicu GPS u novembru 2015. kako bi pratili njegova kretanja.
 
I prodrli su u tajni život Ozija koji nije jurio ženke niti se tukao s mačorima već mirno boravio kod komšinice, ugledne pejzažne arhitekte, gde je imao svoj ležaj i sopstveno posuđe za jelo.
 
U osam navrata Ozijeva vlasnica, psihoterapeutkinja, ulovila ga je kod komšinice. Uzalud je komšinica tvrdila da mačku nije činila ništa nažao i da je kod nje mažen kao u sopstvenom domu, ali psihoterapeutkinja je pokrenula pravnu bitku na koju su dve strane potrošile više od 20.000 funti.
 
Nakon nekoliko godina sudski spor je zaključen i, prema presudi, komšinica je pristala da ograniči svoja druženja s Ozijem.
  • I eto, opet ja

    21.01.2020 21:19
    Besposlen...
    ...pejzažni arhitekta mačiće krade...
  • ozi voli mass

    20.01.2020 08:00
    Ozi isao kod neke nase na slaninu i kavurmu. Ova psiho ga hranila keksom.
  • i takva druge leci

    19.01.2020 16:45
    "Psihoterapeutkinji" je očigledno potreban psihoterapeut ili čak psihijatar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.