VIDEO: Umesto turista, u cvetanju trešanja u parku uživaju jeleni

Umesto turista, u japanskom parku Nara uživaju prelepi jeleni. Ovaj fascinantni prizor zabeležio je japanski fotograf Kazuki Ikeda.
Video koji je snimio prikazuje jelena Siku koji uživa u cvetovima trešnje i kako gricka kreker koji je mu fotograf doneo u park.
 
Taj dan Ikeda je organizovao fotografisanje venčanja. I dok su mladenci bili izvorni fokus snimanja, u očima korisnika interneta jeleni su postali glavne zvezde, piše Bored Panda.
 
U Nari, glavnom gradu istoimene pokrajine, živi nešto više od 1.000 jelena. Glavna su atrakcija u tom gradu i, osim u parku, neretko se mogu videti i ulicama. Smatraju ih nacionalnim blagom, pitomi su i moguće ih je hraniti. Jedno od njihovih prirodnih staništa u ovom gradu je i Nara park.
 
 
Park inače obiluje turistima, a ova lokacija je zbog predivnih trešnji u cvatu prozvana i "Instagram lokacijom za najbolje fotografije".
 
Međutim, zbog pandemije virusa korona, turista nema pa sada jeleni u cvatu trešanja uživaju sami, u miru i tišini.
 
  • Veki

    24.05.2020 23:34
    Predivno!!!!*

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.