Klepetan se ipak vratio Malenoj

Poznati par belih roda, Klepetan i Malena, ponovo su zajedno, iako su svi, uključujući i Stjepana Vokića koji se brine o Malenoj, mislili da je Klepetan uginuo prošle godine, on se ipak vratio u Brodski Varoš u Hrvatskoj, prenosi Index.hr.
Portal piše da Vokić u početku nije bio siguran da je reč o Klepetanu, ali sada sa sigurnošću tvrdi da je reč o njemu.
 
"Istina je, vratio se u aprilu, zasad imaju tri jajeta, jedno se razbilo, hladnoća je gadno na njih delovala. Evo baš je sad bio sa mnom tu u dvorištu dok ona leži na jajima", rekao je Vokić, koji je, kako je naveo, bio šokiran Klepetanovim povratkom i ove godine.
 
"Prošle godine je došao 18. marta, isto je bilo prehladno za njih, jaja su im se posmrzavala pa je on 18. aprila otišao. Ja sam tada mislio da je otišao da ugine, nije se vraćao celu godinu. To je jedino na što sam mogao sumnjati, međutim, sada je ponovo došao. Sad samo što ne pleše oko mene, kao da se izvinjava, ne znam kako to drugačije da protumačim", rekao je Vokić i dodao da u blizini ima nekoliko gnezda, ali za sada samo Klepetan i Malena imaju jaja.
 
Vokić 27 godina brine za rodu Malenu, a ljubavna priča između nje i Klepetana obišla je svet.
 
Od 2001. godine Klepetan je leteo iz Južnoafričke Republike u Brodski Varoš u blizini Slavonskog Broda kako bi se pario s Malenom koja ne može da leti zbog slomljenog krila.
 
  • Milena

    07.06.2020 15:33
    Nije baš
    Jacovitti, da je Brodska Varoš u Srbiji garantovano bi Vučić bio
    zaslužan za Klepetanov povratak ! Ovako, postoji sumnja da je
    tu i Milanović malo umešao prste ....
  • Novosadjanka

    05.06.2020 10:46
    Odlicna vest, živeli 100 godina!
  • pepa prasac

    04.06.2020 19:32
    jubav
    predivna vest! i ja sam ga vec bio ozalio!
    glasam za ljubav!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.