Vlasti u Grčkoj naredile odstrel 2.500 kuna zbog korone

Vlasti u Grčkoj potvrdile su prisustvo kovid-19 na dve farme kuna na severu zemlje, saopštio je zvaničnik iz ministarstva poljoprivrede.
Vlasti u Grčkoj naredile odstrel 2.500 kuna zbog korone
Foto: Pixabay
Virus koji je otkriven na farmama još uvek nije mutirao, a vlasti su naredile odstrel 2.500 kuna sa farme u severnom regionu Kozani, izjavio je za Rojters zvaničnik iz grčkog ministarstva poljoprivrede.
 
Uzgajivač kuna na jednoj farmi takođe je zaražen korona virusom, a trenutno se sprovodi testiranje na kovid-19 i među ostalim zaposlenim.
 
Trgovina krznom je važna grana industrije u Kozaniju i obližnjem okrugu Kastorija, u kojem se nalazi druga farma kuna. Procenjuje se da na grčkim farmama kuna ima na stotine hiljada životinja.
 
Kovid-19 na farmama u Grčkoj otkriven je nekoliko dana nakon što su danske vlasti usvojile plan za odstrel svih 17 miliona kuna u zemlji, nakon zabeleženih slučajeva zaraze mutiranim korona virusom među životinjama.
  • zasto

    18.11.2020 22:49
    kuda ide ovaj svijet
    Sve vidi Onaj gore..
  • Dragana.

    13.11.2020 23:53
    Idioti.
    Sve će životinje pobijati i to samo zbog corone.
  • Sram vas bilo

    13.11.2020 22:11
    Ubice
    Idioti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.