FOTO: Gej pingvini drugi put postali roditelji

Par muških pingvina je usvojio odbačeno mladunče pingvina. Tako su drugi put postali roditelji.
Naime, još 2018. su čuvari u akvarijumu "Sea Life Sydney" uočili da prave gnezdo uoči sezone gnežđenja. Budući da ne mogu sami da dobiju mladunče, dali su im odbačeno jaje da provere da li imaju roditeljske sposobnosti.
 
 
Sfen i Medžik brinuli su se o jajetu i tako je 2018. na svet stiglo njihovo mladunče Lara. Sada su dobili drugo, nakon što su ponovo preuzeli brigu o odbačenom jajetu.
 
"U prošlosti se pokazalo da istopolni parovi pingvina mogu biti odlični roditelji", reklo je osoblje akvarijuma "Sea Life Sydney".
 
 
Njihovo prvo mladunče već ove godine je svilo gnezdo sa svojim partnerom, ali pokušaj nije uspeo pa se zaposleni u parku nadaju da će pokušati sledeće godine.
  • Savoa

    30.11.2020 13:10
    Pa krasno
    Sve se slažem sa vama. A ovi što stavljaju dislajk ne znaju kako je teško deci napuštenoj, bez ljubavi i podrške. Pustite ljude koji žele da vole da to i rade.
  • Markijan

    29.11.2020 18:50
    Divno
    Pa ovo je zaista krasno i divno. Treba i gej ljudima dati da usvajaju decu. Učimo od životinja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.