VIDEO: 40 krava pobeglo iz klanice

Ukupno 40 krava pobeglo je iz jedne klanice u kojoj je trebalo da završe svoje dane, a to bekstvo je izazvalo rodeo policajaca u stambenoj četvrti na istoku Los Anđelesa.
Krave, koje su pobegle jer je slučajno jedna kapija klanice ostala otvorena, šetale su se ulicama, a neke su obilazile travnjake privatnih kuća.
 
Lokalna policija uz pomoć šerifa Los Anđelesa, provela je nekoliko sati u lovu na krave.
 
Na kraju su pronađene skoro sve, njih 39, dok je jednu policajac ubio jer je, verovatno u strahu, napala jednu porodicu.
 

Teme

krava
  • cowboy

    24.06.2021 15:04
    E zato u Indiji pipnes li kravu odmah na robiju.
  • Goran

    24.06.2021 12:19
    @animal planet


    Krave su i vrlo inteligentne:
    https://youtu.be/qs_-emj1qR4
  • Z

    24.06.2021 11:24
    kakvo je misljenje obozavalaca mesa?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.