Radnika Zoo vrta na Floridi napao tigar, policija ubila životinju

Radnik na održavanju u zoološkom vrtu hospitalizovan je zbog ozbiljnih povreda koje je zadobio kada je ušao u nedozvoljen prostor u zoo vrtu na Floridi gde ga je napao tigar.
Radnika Zoo vrta na Floridi napao tigar, policija ubila životinju
Foto: Pixabay (ilustracija)

Policija je morala da puca i ubije tigra, kako bi oslobodila čoveka iz čeljusti životinje, preneo je "ABC njuz". 

Incident se desio u sredu u zoološkom vrtu u gradu Napulj na Floridi, a posle incidenta vrt je zatvoren, saopšteno je iz kancelarije šerifa.

"Član tima za čišćenje hodnika i radnje, ali ne i životinjskih kaveza, ušao je u zabranjenu zonu gde je bio tigar", navodi se iz kancelarije šerifa. 
 
"Muškarac u dvadesetim godinama je verovatno hranio ili mazio malajskog tigra, što su nedozvoljene i opasne aktivnosti", navele su vlasti.
 
"Zamenik šerifa je odgovorio na poziv oko 18.30h i zatekao ruku muškarca u čeljustima tigra. Upao je u kavez, pokušao da čoveku oslobodi ruku, ali je bio primoran da puca u životinju", dodale su vlasti.

Teme

tigar

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.