Neko je prošvercovao mužjaka morskog praseta "u najboljim godinama za seks" među ženke - nastao haos

U zoo vrtu u Lincu u Austriji za sada nepoznata osoba ubacila je muško morsko prase u deo sa isključivo ženskim morskim prasićima, a "energični došljak" celu noć nije dao mira čoporu ženki.
Neko je prošvercovao mužjaka morskog praseta "u najboljim godinama za seks" među ženke - nastao haos
Foto: Pixabay
Kako piše austrijski dnevni list Heute, mužjak se celu noć pario s čoporom ženki, što je ujutro konstatovao veterinar nakon što je pregledao "iznemoglog" mužjaka. 
On je na zaprepašćenje osoblja zoo vrta utvrdio da je belo-smeđi glodar mužjak i da nije kastriran, kao i da je u "najboljim godinama za seks".
Mužjak morskog praseta je takođe u najboljim godinama za oplodnju, pa osoblje zoo vrta veruje da je i oplodio neke od ženki, ali koliko njih znaće se za nekih 50-ak dana kada se pojave mladunci. 
 
Heute dodaje kako je "iscrpljeni žigolo" prebačen iz zoo vrta u Lincu u jedan od obližnjih domova za životinje.
  • Le Kler

    05.09.2022 12:56
    Hahahaha taj se baš naradio!
  • Зоран

    05.09.2022 11:55
    Морско прасе
    Смем да се кладим да је неки даса с наших простора убацио мужјака у кавез,жив био јуначе.
  • sawadika

    04.09.2022 20:09
    morsko prase,gini pig
    Zahvaljujući deci imali smo ih 12 komada, jedan je bio albion. To je trebalo preživeti, svaka dva meseca novi mladunci, dva velika kaveza i drvene merdevine izmedju, svako jutro čekaju u red za šargarepu i neko povrce......... ! 8 kom. vraćeno u shop, a dva muška sterilisana, dve ženke, uživale. svako je imao svoje ime. živeli su skoro 8 godina, uživanje je bilo sa njima, naravno , higijena mora biti na prvom mestu.inače u Kolumbiji ih jedu kao kuniće, a opasno ih je držati u bašti, jer njihov ,,miris,, privlači zmije....., hahhahahahahaha, ali ostale lepe uspomene, izuzetno pametne životinje!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.