VIDEO Dajte joj Oskara: Leteća veverica se pravila da je mrtva, iscenirala "mesto zločina"

Na Tviteru je objavljen urnebesni snimak leteće veverice.
Video počinje vevericom koja trči po kuhinji i ruši metlu. Nakon što vlasnik vikne na vevericu kreće prava predstava.
Veverica se zavukla pod dršku metle, raširila sve četiri noge i glumila da je mrtva. Ubica je, prema svemu sudeći, metla. Veverica je inscenirala mesto zločina tako što je u više navrata nameštala metlu kako bi išla tačno preko njenog tela.
Životinja je više puta bacala pogled na vlasnika da vidi hoće li primetiti "strašan zločin".
 
  • Pmila NS

    07.06.2023 07:36
    Sugar glajder
    Ova veverica je neverovatno pametna i zabavna:((( Dobila sam sugara na poklon, bio je saren, jako lep, ali posto je nocna zivotinjica, tesko se ujutro moglo na posao. Pustala sam ga iz kaveza uvece, ujutro bi ga trazila...Ipak sam odnela u prodavnicu egzoticnih zivotinja posle godinu dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.