Italijanka se treći put zarazila koronom

Jedna Italijanka iz Lombardije ustanovila je na letovanju na ostrvu Sardinija da je treći put obolela od virusa Covid-19.
Italijanka se treći put zarazila koronom
Foto: Pixabay
Italijanka koja je došla na odmor u mesto Tertenija na Sardiniji, zbog drugih zdravstvenih razloga otišla je u bolnicu i otkrila da je ponovo pozitivna na Covid-19.
 
Ona je prethodno u dva navrata bila u bolnici zbog korone i izlečena je, odnosno imala je negativne rezultate testova na virus, a sada je hospitalizovana u gradu Lanuzei.
 
Prema saopštenju lokalnih zvaničnika, pacijentkinja će biti ponovo testirana, a prema antikovid protokolu sledi praćenje njenih kontakata kako bi se utvrdilo da li su i oni zaraženi.
  • Joe

    25.08.2020 17:46
    Тестови
    Највећи доказ колико су тестови за корону поуздани показује ова и сличне вести. ПЦР тестови су у мање од 50 % случајева поуздани. Дају лажно позитивне и лажно негативне резултате. Већу прецизност бисте добили бацањем новчића.
  • Podbarac

    25.08.2020 17:19
    @dejan
    Niko tvoj ili neko koga znaš, nije fasovao ili umro, ne daj Bože - jel da? Čim taki komentari...

    Spram poginulih u saobraćaju, od Corone umre 3-4 puta više dnevno, a o onima koji ostanu invalida zbog Corone, bude i više.

    Pa sad je l' jurcaš kolima il' stalno prolaziš kroz crveno? Ili iapk paziš da ne na*ebeš ili ne daj Bože, da ubiješ nekog? E pa isto tako je sa Coronom.

    Znači, pamet u glavu, pazi se i pazi svoje. Tolko.
  • Dejan

    25.08.2020 14:24
    Opasna ova korona jel da?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Naučnici uspešno uklonili HIV iz ćelija

Tim naučnika Univerziteta u Amsterdamu predstavio je rane nalaze uspešnog uklanjanja HIV virusa iz zaraženih ćelija koristeći tehniku genetičkog inženjeringa CRISPR.

Muškarac u SAD umro od kuge

Jedna osoba iz Novog Meksika je preminula od kuge, što je prvi slučaj smrti od ove bolesti u toj američkoj saveznoj državi od 2020. godine, prenosi danas Radio slobodna Evropa (RSE).