FOTO: Hrvatici odstranjen tumor težak čak 20 kilograma

Lekar Darko Milinović objavio je fotografije operacije tokom koje su pacijentkinji Ivanki Murgić odstranili tumor težak čak 20 kilograma.
FOTO: Hrvatici odstranjen tumor težak čak 20 kilograma
Foto: Pixabay
"Ovo objavljujem po želji pacijentkinje. Pitala me: 'Doktore, želim da pohvalim sve vas. Ne želim da ovakva briga i stručnost prođe nezapaženo. Imam li vaše dopuštenje?' I sam sam mislio da objavim, ali sam odustao misleći 'Dosta joj je muka', ali eto, Ivanka je insistirala, pa eto. Do sada najveći tumor koji smo operisali težak oko 20 kilograma. Bilo je zeznuto, a Ivanka je danas kući sa svojim najmilijima. Jedna slika pre i nakon operacije (ravan stomak). Kaže Ivanka: 'Vi ste kao plastični hirurg, od ogromnog stomaka sada potpuno ravan.' Srećno joj dalje i hvala što nam je verovala da možemo to operisati", napisao je Milinović.
Ivanka Murgić je u razgovoru za Dnevnik Nove TV rekla kako nije sumnjala da ima tumor. Mislila je da je muče varenje ili višak kilograma. 
Nakon pregleda se našla na operacionom stolu, što ju je, kaže, šokiralo.
 
Takođe je navela da se posle operacije oseća kao da je ponovo rođena i zahvalila se Milinoviću i ostatku njegovog tima.
 
"Ovo sve radim da uputim poziv svim ženama, majkama, devojkama i svim starijim da redovno idu na preglede da se ustanovi što pre, dok još nije kasno, jer nikad nije kasno ako se otkrije na vreme", ispričala je.
 

Teme

tumor

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.