Život
04.04.2015.
16:05
Zadah iz usta vrlo je neprijatan problem koji otežava socijalne kontakte, a izaziva ga bakterija koja se nalazi na spoljašnjoj strani jezika između zuba. 
  • 07.04.2015 09:39
    Nega usne duplje
    Zbog svojstava koje Aloja vera poseduje njeno delovanje je još važnije kada deluje unutar našeg organizma, na taj način kao prvo dezinfikuje našu usnu duplju, a tokom pranja zuba hraljivi elementi same Aloje se ugradjuju u mikropore na našim zubima i čuvaju zdravlje naših zuba iznutra, od zivca, korena ka spolja.Pogodna je i za vegeterijance jer ne sadrži nikakve životinjske nusproizvode. www.alojavera.wordpress.com
  • lekar

    04.04.2015 16:33
    savet
    Ukoliko imate ovakav problem, uradite test na Helikobakter pilori. Ako je pozitivna, leci se antibioticima, uz naravno nadzor lekara. Ona je cesto uzrok zadaha iz usta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna