Autor: Danas

Život
10.07.2016.
07:47
U životu čoveka postoje događaji koji dovode do velikih promena, kao što su na brak, razvod ili zapošljavanje, koji nose sa sobom i procese emocionalnog prilagođavanja na novonastalu situaciju.
  • Terješkova

    10.07.2016 14:15
    @Živan
    Ne znate da budete duhoviti! Uzalud pokušavanje, duhovita može biti samo inteligentna osoba!
  • Remzi Zecirovic

    10.07.2016 11:09
    malo smesno ,jer vam to treba
    najlepsi deo zivota je trece doba. ako volite horor nemam nista protiv. ja spavam dva sata dnevno, jer hocu nesto od zivota, nazalost nema sna. veliki problem kod mnogih ... nemam isto nista protiv da vas uspavaju kad imate 2 godine pa vas probude u osamdesetoj/sanjajte.../ meni ne treba. verovatno sam zato i napiso knjigu zivot nije pitanje vremena nego dali zivis u tom vremenu. nemojte sebi lepiti da ste bolesni itd. svi mi moramo da dozivimo 80 god bez ikakvih kriticnih problema. ako sebe vidite ko na slici da svo vreme uzivate kako voda ide, ili da kod doktora gubite vreme na one klasicne glupe razgovore sa klupa... normalno na sebi morate nesto i raditi, to je toliko malo, al ce vam telo biti zahvalno. kod mene je jedino sigurno, prvi filim, kao i drugi film ne moze zameniti treci film i to 100 procenata. nas zivot nije nista drugo nego broj tri. broj tri je nabolji i najkvalitetniji ne bih ga nikad zamenio sa prvim ili drugim
  • Zivan

    10.07.2016 10:21
    Saglasavam se sa predlozima u tekstu kako nadvladati osecanje usamljenosti i odbacenosti nakon odlaska u penziju. Moglo bi se dodati da je radi podizanja samopouzdanja neobicno vazno naci znatno mladju svalerku...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna