Autor: Anadolija

Život
28.09.2016.
23:17
Najnovije istraživanje sprovedeno u Švajcarskoj pokazalo je da žene koje redovno koriste dezodoranse sa aluminijumskim solima rizikuju dobijanje raka dojke.
  • Aleksandar Radović

    05.10.2016 13:17
    antiperspiranti
    Već duže vreme predmet raznih diskusija, lekara, naučnika i kozmetičara jeste uticaj kozmetičkih preparata protiv znojenja (dezodoransi – antiperspiranata ) na pojavu tumora i cisti na grudima(tumor dojki kao posledica aluminijumovih soli).Ono što je Neophodno jeste da se, pored toga što je znojenje normalno za kožu, zaustave ne prijatni mirisi. Aloe vera stik uništava bakterije koje se razvijaju u vlažnoj sredini i eliminiše neprijatne mirise, a pri tome održava kožu mekom i negovanom. https://alojavera.wordpress.com
  • Veganka

    29.09.2016 10:49
    http://youtu.be/udiBgzcqNNY
    Rak dojke izaziva konzumacija zivotinjskog mleka i mlecnin proizvoda.
    http://youtu.be/udiBgzcqNNY

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna