Autor: B92

Život
20.11.2016.
22:29
U poslednjih nekoliko godina razumevanje seksualnosti se proširilo kako bi obuhvatilo više od pojmova heteroseksualnosti i homoseksualnosti. Novinarka "Vašington Posta" Meril Vilijams napisala je šta znači demiseksualnost i kako je ona otkrila svoju.
  • Sasa

    07.12.2016 17:01
    Ocigledno sam demiseksualna
  • defka

    23.11.2016 02:02
    demiseksualnost je budalastina koja u prevodu znaci da se j, a da mi ne udje.
  • Steva

    21.11.2016 11:45
    "U današnje vreme, kada parovi na odnos uglavnom ne čekaju dugo"

    To zaista zavisi od osobe do osobe. Ne mogu tvrditi da znam tačne statistike, ali van napaljenih tinejdžera (a i među njima ima izuzetaka), mislim da ima popriličan broj ljudi koji su prilično pažljivi što se tiče intimnosti.

    Ima gomila faktora, naravno, od kojih je verovatno najvažnije društvo u kome ta osoba odraste - dosta američke omladine na seksualne odnose gleda kao sveti gral koji, ako ne postigneš do 21 godine, ispadneš abnormalan, a sa druge ekstreme imamo japan, gde imaju jaku kulturu skromnosti i povučenosti, u kojoj se poljubac pre petog ili šestog izlaska smatra prenaglo. Sve je to pitanje perspektive.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna