Autor: Klix.ba

Život
31.01.2017.
08:38
Kako naterati dete da jede povrće? To je pitanje koje proganja većinu roditelja.
  • Lešojed

    31.01.2017 20:17
    @Veganka: Imaš ti dece? Hoćeš imati? Hoće sisati ili ćeš im davati sojino mleko?

    A što se povrća tiče to je do okruženja gde dete raste. Moje dete jede sve što jedemo i mi jer sedi sa nama za stolom i svi zajedno ručamo. Neke stvari voli više a neke manje ali sve jede...
  • mila

    31.01.2017 11:59
    deca nisu problem
    Problem je u tome sto im se cim se predje sa kasica na redovnu hranu daju grickalice, slatkisi i druga hrana sa pojacivacima ukusa, i onda deca naravno kad okuse nesto lepse, ili kao sto smo svi-postanu zavisnici od secera, nece da jedu ono sto im vise nije tako zanimljivo. Sve zavisi od roditelja. Takodje, jedna hrana se treba dati par puta detetu, sa blagim varijacijama jer na primer mozda dete ne voli premasno, ili zaprsku ili neki zacin koji ide u to jelo po obicaju. Treba se potruditi oko deteta, upoznati ga i sve ce biti u redu. :)
  • Veganka

    31.01.2017 10:44
    http://youtu.be/t0FRfwF9G5A
    Deca vole povrće. Problem je sa decom lešojeda koji ihi hrane začinjenim mesom, pa deca zavvole ukus začina, jer meso samo po sebi nema nikakav ukus niti je čovek u stanju da ga jede sirovo a da se ne razboli jer nije u stanju da svari bakterije i parazite koji žive u životinjama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna