Autor: RTS

Život
12.02.2017.
15:55 > 15:16
Većina ljudi tokom života ima neke psihološke poremećaje, poput anksioznosti ili depresije.
  • NS49

    13.02.2017 07:32
    Zanimljivo je da čoveka mogu da uzbude naizgled sitnice i to mnogo. Kad sam pre nekoliko dana pustio vodu u vikendici iz kuhinjske slavine nije htela da teče. Gledam probam ništa. Valda ušla prljavština kako sam odvrnuo glavni ventil. Odvrtao, zavrtao, duvao u slavinu a unutra 2 stepena, napolju 15tak. Jedva je nekako proradilo punom snagom a meni u glavi pritisak, vrti mi se kao da sam kopao ili orao.
    Znao sam šta može biti kad nigde nije curilo i nije se smrzla cev ali ipak jedva napravio. To sama radio 2 lepa popodneva i prošla mi 2 lepa dana pa nije ni čudo da sam se nanervirao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna