Autor: Klix.ba

Život
01.08.2018.
09:06
Nakon najave meteorologa da će temperature u Evropi i dalje rasti, policija u Cirihu bila je prisiljena da preduzme posebne mere kako bi zaštitila policijske pseće jedinice.
  • Veki

    08.08.2018 00:50
    Ahahaha ovaj me Dragan pozitivno nasmeja!
  • Dragan

    04.08.2018 18:54
    @BulevarEvrope
    Nema veceg parazita od tebe druze. Postoje ustanove koje ti mogu pomoci da prebolis to sto te ni jedno ljudsko bie ne voli, a verujem da i zivoteinje beze od tebe.
    Pretpostavljam da nikada nisi otisao na rostilj u prirodi, jer ima buba, a i zemlja je prljava. Takodje ima tamo i prasine koja se digne kada dune vetar. Leptiri takodje prenose ko zna sta (verujem da znas latinski naziv za to), pa ih treba izbegavati, kao i pcele, jer u procesu pravljenja meda iz usta prebacuju smesu u usta drugoc pceli, pa ko zna kakve bakterije medjusobno prenesu, a na kraju i u med. Takodje pretpostavljam da ni jednu osobu nisi poljubio, jer svi znamo koliko ima bakterija u ustima, pa ih treba izbegavati po svaku cenu.
    Lep ti zivot zelim u staklenom zvonu
  • Pripadnik kolektiva

    01.08.2018 16:15
    @BulevarEvrope
    Sva sreća pa kompulzivno čistunaštvo nije patogeno.
  • BulevarEvrope

    01.08.2018 11:35
    Sve pohvale svima koji imaju, uzgajaju ili koriste sluzbene pse ali kod ovih domacih tj. gradskih tj. sobnih je malo problematicno vise stavki.
    Pas je covekov najbolji prijatelj u nedostatku odogovarajucih ljudskih prijatelja tj. specificnog oblika sociopatije. Otuda i tolika kolicina antropomorfizma i totemizma medju divizijama canophilista.
    Bas me zanima sa socioloske i bioloske tacke gledista dokle ce da dogura ovaj kolektivni tj. i globalni trend ukrstanja ljudi i pasa, koji da budemo realni, prerasta u mnogo vise od prijateljstva.
    Nista lepse nakon setnje psa po ulici fino se vratit u topli dom i fino svi na gomili zagrljeni lec na krevet sa sve malom decom i tim psima. Do koje tu sve razmene nakupljenih parazita dolazi to sam bog zna. Preporucujem redovno testiranje tog kolektiva (pasa i ljudi) na parasit Toxoplasma gondii.
    (Ovaj put psece fekalije necu pominjati)



  • Nemam više ime

    01.08.2018 09:53
    @ Čučuk Stana
    A vi ste već požurili da kritikujete ljude koji vole pse.Pas je zaista naj bolji čovekov prijatelj.Pas nije zao, zavidan i nije zatrovan mržnjom.Ovde se ni o čoveku ne vodi računa,a ne o životinjana.
  • Čučuk Stana

    01.08.2018 09:21
    Jaooj sada kada se naši ljubitelji pasa lutalica popišmane.....ima da se zaliva asfalt umesto polja....a zna se gde je kome mesto...kerovima nije mesto na asfaltu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna