Autor: Index.hr

Život
21.08.2018.
07:23
Postoji mnogo stvari oko kojih morate brinuti kad dete ostavljate u vrtiću, ali modni ukus vaspitačica koje čuvaju vaše dete ne bi trebalo da bude jedna od njih.
  • Čučuk Stana

    21.08.2018 12:40
    Moju najmlađu ćerku dok je išla u vrtić pre samog nastupa (deca od 4 godine igrala neko kolo), neko druženje na Spensu- svi vrtici Novog Sada, vaspitačica tako nakinđurii, još je i našminka da bi ličila na devojčicu (pravdala se posle a bolje da je ćutala) da sam je ja jedva prepoznala sa tribina...izludela sam....sva sreća pa su imali da igraju još jedno kolo... u tri reči smo se razumele!!
  • Terješkova

    21.08.2018 12:24
    Nikada mi nije bilo jasno zašto se mnogi izvinjavaju kada pomisle i kažu: jao kako sladak dečkić.... i kad čuju da je devojčica počinje bujica od izvinjenja....jao izvinite nisam znao, nisam hteo...nisam.... a kad vide dečaka sa recimo dugom kosicom ili loknicama: jao sladak je kao devojčica!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna