Autor: Index.hr

Život
10.12.2018.
13:34
Vlasnik restorana u gradu Nelsonu, na novozelandskom Južnom ostrvu, koji je zabranio ulaz deci, tvrdi da je sada u njegovom prostoru "kao u raju", piše dnevni list "New Zealand Herald".
  • Tata

    13.12.2018 09:55
    Evo vidim da imam 40 minusa!
    Cek' bre, jel' vi to volite da vam neko drugi pored vas vaspitava decu? Ne razumem...
  • Maja

    11.12.2018 10:32
    Kada smo u Spaniji par puta isli sa decom u restora kelneri, pre nego sto donesu nama Meni, donesu deci bojanke i bojice i deca mirna kao bubice. Mi to isto radimo kada idemo negde, ponesemo knjigu, malu igracku ili nesto slicno sto nece praviti buku a njima ce biti zanimljivo. Ali dobro, njegov restoran, njegova pravila.
  • kimi

    10.12.2018 20:30
    Hm ne razumem zasto se ljudi bune .. recimo neko ode u neki restoran kao neka godisnjica neceg, zele da provedu lepo mirno vece uz finu laganu muzikicu sa nekog klavir majstora u cosku nekom, a pored vas njih 2 3 stola sa decom koja urlaju skacu trce oko stolova itd itd ...
    Msm izvini, platio sam da sedim i jedem i provedem lepo mirno vece ,a ne da slusam kako neko urla oko mene place itd itd..
    Takodje imate npr, mesta gde oni ispod 18 recimo ne smeju .. zasto vam to ne smeta?
    Imate svinger resorte ,pa ne mozete ni tamo povesti decu hteli ili ne, u cemu je razlika?
    Dakle sustina je u tome da ako vec postoje odredjena mesta gde neko ne moze uci/ici, onda ne razumem u cemu je problem?
  • @aljaski

    10.12.2018 19:11
    Jer je opstepoznato da su Aljaska i Novi Zeland jedna ista zemlja u kojoj zive ma(la)muti. Ne znam jel gore da nisi ni procitao vest koju komentarises, ili stvarno mislis da je ista zemlja, ili ti nije ni vazno, vazno da nesto kazes, ili sve od ponudjenog. Kako bilo, znamo kakvo deriste odrasta od odrasle osobe takvih osobina, zbog takvih je covek i promenio pravila.
  • Mile

    10.12.2018 16:59
    Roditelji
    Deca su onakva kako im roditelji dozvole da budu, kafana nije mesto za decu i time bi trebao zakon da se pozabavi kako bi se izbegle neprijatnosti. Mnogi roditelji koji odvedu decu u kafanu ne osete koliko njihova deca drugima smetaju uposlenima i gostima. Ljute se ako im se skrene paznja i spremni su na svadju. Svi smo mi bili mali ali ovaj kafanski zivot klinaca nikad nije bio ovako razuzdan. Za decu je igra sa njihovim vrsnjacima u njihovoj sredini a ne sa starim i nepoznatim ljudima.
  • Tata

    10.12.2018 16:17
    Tata-najlepsi "posao" na svetu
    Ne treba da detetu ukazuje na ponasanje, vec njegovom roditelju. To je jedino ispravno. I ja sam uvek spreman na verbalni sukob kad neko mojoj deci pored mene prisutnog govori sta i kako treba da rade.
  • aljaski

    10.12.2018 15:26
    malamut
    Nemam decu ali svejedno nebi usao u ovaj restoran, nema tih para. Ovo je sasvim novi nivo diskriminacije. Naravno vlasnik to jako dobro zna, odmerio je sta dobija i sta gubi, sve je ovo uradjeno zbog publiciteta (nije bitno pozitivnog ili negativnog), kako bi mi vojvodjani drugacije culi za restoran u nekoj aljaskoj vukojebini.
  • Зрза катастрофа

    10.12.2018 15:05
    Ако се икада нађем у близини, обавезно свраћам. Малу децу треба протерати и из банака, пошти, продавница, биоскопа итд.
  • Dobar potez

    10.12.2018 13:57
    Sve mi se cini da su roditelji oguglali na divljanje klinaca pa i ne primecuju koliko su naporni i nevaspitani

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna