Autor: Klix.ba

Život
27.01.2019.
23:06
Loše radno mesto može na vas delovati toksično. Svako ima loše dane na poslu, ali postoje neki znakovi na koje radnici treba da obrate pažnju kako se njihova radna sedmica ne bi pretvorila u beskrajni iscrpljujući stres koji uništava zdravlje.
  • Pravnici i psiholozi

    03.02.2019 14:03
    da stanu iza ideala profesije
    Uzrok su najvise losi medjuljudski odnosi i nestrucno upravljanje firmom. Ovo je zapravo jedan od problema koji je posledica nepostovanja humanistike i zvanja sociologa, psihologa, filozofa, istoricara, koja su i namenjena za resavanje drustvenih problema u modernom drustvu- a ne za ukras.
    Psiholozi nemaju nikakav glas u firmi na resavanju medjuljudskih odnosa vec samo za namamljivanje radnika - ko se zali na nesto pokazu mu vrata. Pravnici i psiholozi se zaposljavaju samo da bi obezbedili samo PRIVIDNI minimum zakonitosti, a to je zloupotreba njihovog zvanja.
    Stavke uzdbenina o dobroj poslovnoj praksi retko ko "zarezuje".
    Te struke moraju da dignu glavu i ustanu i nametnu obaveze primene znanja koja su ucili na fakultetima, sto pre. To sigurno nece umesto njih uraditi ni politicari ni menadzeri ni novinari.
  • NoName

    31.01.2019 07:40
    A gde cu?
  • sve

    27.01.2019 09:40
    Skupila i nekoliko hronicnih bolesti koje lecim, jer nisam na vreme otisla. Ali bar sam otisla. Jos uvek se svako jutro cudim i ne mogu da poverujem da se moze ici na posao opusteno, veselo, i mirno ga obavljati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna