Autor: Tanjug

Život
31.01.2019.
20:47 > 20:49
Iz Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje kažu da će na biomedicinski potpomognutu oplodnju, u privatne klinike, o trošku države, ove godine moći da ode od 3.300 do 4.300 parova.
  • Vladimir

    01.02.2019 08:37
    Prc
    Super je u državi srbiji, sram bilo one ko drugačije tvrde, po organizaciji vladajuće stranke se vidi da je funkcionisanje aparata državnog dovedeno do perfekcije! Svi koji tvrde da su jedan od pet miliona, neka prvo prebrode tih pet, pa kada shvate da je velika većina već nestala iz države nam mile, mogu ili da glasaju kako treba i za to dobiju bonus, i sendvič, ili da se isele kao gorepomenuta velika većina od pet! A ovi sto ostanu, i ne moraju da brinu za ličnu im ekzistenciju, zahvaljujući sendvičima I ispravno datom glasu na mnogobrojnim izborima, ne moraju ni da se umara vodeći ljubav sa tamo nekom stranačkom koleginicom koja je takođe dobila naređenje da se reprodukuje, nego od države nam dobije par stotina hiljada sparmatozoida veselih, koji će razdragano da se razmile po naprednim srpskim telima, u potrazi za srodnim ćelijama partijskim! Gledaj Švajcarsko, I puknii od muke!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna