Autor: Aviatica.rs

Život
18.04.2019.
10:56 > 11:02
Evropska agencija za bezbednost letenja (EASA) pokrenula je kampanju pod nazivom "Not on my flight: Zero tolerance against unruly passengers" (Ne na mom letu: Nema tolerancije prema nepristojnim putnicima).
  • Boshko

    19.04.2019 10:18
    @Uros Milovanovic
    Ovo je tacno za nase koji zive preko pa misle da su automatski upili svu kulturu.
    Kad sam bio kod ujaka u Kanadi, pa posle nedelju dana komentarisem kako nisam video nigde prljav javni toalet i pitam ga jel ih ima a on odgovara: " Za sve ove godine jedini usrani je redovno u srpskom kulturnom drustvu."
  • Uros Milovanovic

    18.04.2019 20:39
    Hilandarska 4
    Cesto se vozim poslovno u zadnjih 10 godina preko 200 avionskih karata i svasta sam dozivio i vidio.
    IZ Evrope do beograda ovako: Dolaze razni seljaci koji nemaju osnovne kulturne ili bonton navike zivjeli su 30 godina u Australiji ili Kanadi i misle da smo mi svi za njih primitivci. Cak me je jedna zena pocela da uci kako da sa njom razgovaram - reko sam joj gospodjo otisli ste 80 tih iz svoj sela blizu Novi Pazar pa sad glumite sta? Damu iz Pariza? Najgore su balavice koje su nasi seljaci odveli da zive tamo sa njima na letovima za Beograd cesljaju se bacaju kosu preko glave 30 puta u par minuta, smrcu i zderu ko seljancure, da o skidanju patika i smrdljivih carapa ne govorim cak sam zaustavio let dok seljak iz Vlasotince neka Vlasotina tata mu gradjevinac u Vrbasu pa smrde mu noge da smo se svi zgrazali i nece i nece...otiso sam do Pilota i zamolio da urgiraju. Izveli su ga van 2 i nije isao na let. SAmo tako. Neka plati kartu jos jednom. Seljak ostaje seljak i ta prokleto drzi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna