Autor: Tanjug

Život
25.07.2019.
16:49 > 16:49
Turističke agencije u Srbiji uskoro će, kada bude usvojena nova direktiva EU o paket aranžmanu, morati u opravdanim slučajevima kao što su smrt u porodici i bolest, da vrate sav novac putnicima koji su onemogućeni da koriste već uplaćeno putovanje, rečeno je Tanjugu u Nacionalnoj asocijaciji turističkih agencija Srbije (Juta).
  • Predstavnik

    27.07.2019 09:36
    @Stipsa
    Poštovani g-dine Stipso,

    Da, baš tako! Upravo tako, kako sam i rekao!
    Agresivni ludaci, koji tuku svoju ženu na odmoru, koji se potuku zbog sedišta u autobusu, koji kradu po prodavnicama, ili koji se konstantno svađaju sa svima oko sebe, zaista ne treba ni da idu na letovanje u grupi.

    Srdačno iz Turske!
  • Ciril Stipsa

    26.07.2019 17:02
    Представник
    Шта, психички болесници, како ви кажете "лудаци" не треба да иду на летовање? Ви сте представник неког Наци травела?
  • Princeza

    26.07.2019 08:52
    I alko test, narko test, provera ravnih tabana, da li postoji sumnja da je imao ravne tabane u prošlosti i da postoji mogućnost pojave istih. Katastrofalno epsjih razmera koga sve puštaju da idu na letovanje.
  • Predstavnik

    25.07.2019 17:09
    Stacionar
    Trebalo bi uvesti i obavezan lekarski (psihijatrijski) pregled za putnike, pre nego što otputuju negde na letovanje!
    Ne možete ni da zamislite koliko ludaka ima među samim turistima!
    A trebalo bi uvesti i obavezno licenciranje turističkih predstavnika koji predstavljaju agencije po raznim destinacijama... Ima i previše diletanata u toj teškoj i veoma odgovornoj profesiji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna