Autor: CNN

Život
21.02.2020.
22:30 > 13:07
Sve je veća zabrinutost zbog dužine preživljavanja virusa korona na kontaminiranim površinama, tako da je Kineska centralna banka preduzela mere da duboko očisti i čak uništi svoj novac, koji svakodnevno ide iz ruke u ruku, u nastojanju da obuzda virus.
  • Orwell Vegan

    23.02.2020 10:54
    @Nedodirljiv
    Virus nije proizveden, on je posledica naseg odnosa prema zivotinja kao i sve istale zaraze, a sve su dosle iz Carstva Zivotinja, sifilis, kuga, spanski grip itd, sve najgore. Vec se odavno cekalo na novu Osvetu Zivotinja, to su neminovni procesi u prirodi koja ne zeli ovakve ljude, mesozdere da trpi. Posle sledi ekonomski krah i glad, a rat je vec u toku i prosirice se na sve strane.
  • Nedodirljivi

    21.02.2020 22:41
    Da li su oni koji su proizveli i posejali dotični virus 100% sigurni da njih, ili njihove porodice, nikad ništa neće snaći u životu, da će doveka ostati nedodirljivi?
    Da li su to uopšte ljudi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna