Autor: Klix.ba

Život
23.02.2020.
16:14
Sibirski grad Noriljsk nalazi se iznad Arktičkog kruga i jedan je od najsevernijih naseljenih gradova na svetu u kojem živi 177 hiljada ljudi. Međutim, Noriljsk je sve samo ne snežna zemlja čuda, on predstavlja najzagađeniji ruski grad.
  • gaga

    03.04.2020 14:44
    Fact check
    "Žrtva klimatskih promena"? Khm, khm. Implicitno ste ubacili globalno zagrevanje, jel da? Sumporni oksidi u vazduhu izazivaju efekte suprotne efektima gasovima staklene bašte. Oni hlade a ne greju zemaljsku površinu. Recimo posle enormnih erupcija vulkana dolazi godina zahlađenja. Tako je u istoriji poznato da su postojale "godine bez leta". Malo čitanja dobro dođe. Naravno to su gadno otrovni gasovi i treba ih ukloniti kao što i naš Bor to jednog dana treba da uradi samo ne gurajte svugde globalno zagrevanje.
  • lančeMi

    25.02.2020 15:09
    Pa ako je temperatura uvek ispod nule kako da se raspada organski otpad? Ne cudi tolika zagadjenost. Ono sto me cudi je sto je mozda taj grad cistiji nego Novi Sad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna